creatief
denken
& doen

   


de kracht
van
creativiteit

   


workshops & trainingen

   


kunst
werk
ruimte

Mijn naam is Inge Bečka. Vanaf 2006 ben ik zelfstandig ondernemer en werkzaam als coach in creativiteit & veranderen. En sinds oktober 2007 beschik ik over een fantastische lokatie in de Beemster. Deze lokatie heet de kunstwerkruimte.

In 1990 heb ik mijn bedrijfsjuridische studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Ik heb 16 jaar lang bij ABN AMRO gewerkt, zowel in diverse managementfuncties als op het gebied van kredietverlening.

Mijn grootste uitdaging is altijd geweest om mensen ruimte te geven, uit te dagen, nieuwsgierig te maken, veel vertrouwen te geven en te coachen op het bedenken van alternatieven.

In deze zakelijke wereld heb ik ervaren dat focus en aandacht voor mensen en creativiteit een meer dan cruciale invloed heeft op het behalen van een nieuw en beter resultaat.

Ik ben tevens kunstenaar op het gebied van de keramiek (www.ingebecka.com). In mijn werk zoek ik voortdurend naar variaties op een thema of bedenk een heel nieuw concept. Ik ga op zoek naar nieuwe mogelijkheden, laat me inspireren door de ruimte (omgeving) en tracht steeds te verbeteren en te vernieuwen. Een uitdaging en een zoektocht die steeds weer voor verrassing en vooruitgang zorgen.

Vanaf begin 2005 tot medio 2008 heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Creatief Denken bij het COCD. Medio 2008 heb ik het Professional Program 'De kracht van verbeelden' aan de Academie Vitae (oprichter Arjo Klamer) afgerond.