creatief
denken
& doen

   


de kracht
van
creativiteit


workshops & trainingen


kunst
werk
ruimte

Creatief Denken in 1 dag!


Creatief denken is in de huidige maatschappij van transparantie, snelle ontwikkelingen, heftige concurrentie van groot belang. Daarmee is het investeren in de ontwikkeling van de creatieve vaardigheden van uw werknemers van groot belang voor het succes uw organisatie.

Van nature zijn wij gericht op de ratio, routines en regels. Echter als wij in ons werk en leven onderscheidend willen zijn en verder willen ontwikkelen, zullen we met regelmaat van de gebaande paden moeten treden. Open staan, nieuwsgierig zijn, lef hebben, gericht zijn op nieuw en anders, is in deze tijd meer dan gewenst. Naast prestaties die voortkomen uit efficiënt handelen, wordt ook van ons gevraagd om het anders te doen!

Tijdens de training wordt duidelijk dat creatief denken geen gave is, maar een vaardigheid die iedereen zich eigen kan maken. Je leert via verschillende methoden, technieken en werkwijzen de gangbare paden te verlaten en je eigen creativiteit te vergroten. Iedereen kan creatief leren denken en nieuwe mogelijkheden zien.

Doelgroep

Deze basistraining van een dag is geschikt voor iedereen die de toegevoegde waarde van creativiteit van mensen in organisaties inziet, en daar direct mee aan de slag wil gaan.

Opzet en werkwijze

De training is gericht op het ontwikkelen van de creatieve denkvermogens van de deelnemers. Er wordt aan de hand van recente inzichten en managementliteratuur een link gelegd tussen het creatief denken en het succes van organisaties.

Het start met bewust worden van ons huidige gedrag en houding. Je ondervindt wat het uitstellen van een oordeel voor effect heeft. En je krijgt inzicht en ervaring met de creatieve vaardigheden:

Gedurende de dag is er gelegenheid om creatief denken in relatie te brengen met de eigen werksituatie.

Praktische informatie

Tijden: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Kunstwerkruimte
Jisperweg 123 te Westbeemster (20 km ten noorden van Amsterdam)
Kosten: € 295,- ex btw per deelnemer all in (minimaal 8 deelnemers)

Het is mogelijk deze training op een andere locatie te verzorgen. Een workshop ‘creatief denken’ van een dagdeel, behoort ook tot de mogelijkheden. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met Inge Becka.

Als u belangstelling en/of vragen heeft, kunt u zich wenden tot Inge Bečka te bereiken via info@creativiteitincontext.nl.

Een afdrukversie van de workshopbeschrijving vind je hier.